Sunday, 26 June 2016

Kecewa

Kebiasaannya manusia ni kalau dia menulis selalunya tengah sedih,melalak,meratak dengan sesuatu benda. And know my turn. Aku tak tahu nak cakap macam mana. Seriously rasa nak menangis. Ya tuhan, kuatkan lah aku. Aku dah tak sanggup nak hadap being as a gay ni dah. Sakit gila hati, kecewa hati ni . Okay let me tanya you guys if your CRUSH yang treat you guys macam couple dia dah yang you guys ingatkan straight,and korang respect dia as straight guy, then dapat tahu yg dia gay and kejar orang yg selalu ada kat sekeliling kau and kau nampak dengan biji mata kau sendiri yg dia chat org tu. SUMPAH aku dah tak sanggup nak hadap. SEBULAN KEMUDIAN. Kahkah. Mula mula tu aku tak boleh move on jugak lah. Acah sedih sebab konon habang "seterek" yg aku crush tu chat mak hayam besar. But tah lah. After a month, aku tak ingat dah pasal dia. HOHOHOHO rasa macam "ehh kita pernah kenal ke dulu?". Bukan nak kata apa, just nak cakap, tak guna pun jadi manusia yg jenis nak game orang ni. Jenis nak lepas tekak, bila orang ni takda, kau cari orang lain, bila orang tu takda, kau cari orang lain. Bruhhhh. Ingatlah teman teman ku. Janganlah korang menjadi moneyboy. Kerana sesungguhnya itu perbuatan yg teramat keji dan pfffftttt HAAHAHAHAHAHHA.

1 comment: